Pohditko yrityksesi reittiä digitalisaatioon?

Kiinnostavatko digitaaliset alustat ja niiden mahdollisuudet?

Inside the Box -hanke tähtää yritysten työnteon, tehokkuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseen digitalisaation keinoin. Sofokus ja Turun ammattikorkeakoulun ja Turun yliopiston yhteinen tutkimushanke Inside the Box järjestävät yhdessä workshop-sarjan, joissa keskitytään digitaalisiin alustoihin ja niiden mahdollisuuksiin.

 

Kaikille avoimet ja ilmaiset workshopit ovat suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisista työkaluista ja alustoista sekä niiden luomista mahdollisuuksista.

 

Tulevat workshopit:

Arvon luominen digitaalisella alustalla - 22.11.2018, klo 15.00 - 18.00 (neuvottelutila GOTO 33)

Oman digitaalisen alustan onnistumisen elementit - 11.12.2018, klo 15.00 - 18.00 (neuvottelutila GOTO 32)

 

Paikka:

Logomo, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku

 

Ilmoittautua voit tästä linkistä:

https://www.webropolsurveys.com/S/28AFA90A53DEFC66.par

 

Jos kaipaat apua digitaalisten järjestelmien tai palveluiden kanssa, mietit liiketoiminnan kehittämistä tai vasta haaveilet ensimmäisistä askelista digitalisaation polulla, ole yhteydessä digiloikkien ammattilaisiin. Olemme mahdollistaneet useita erikokoisia työhyvinvointia sekä työn sujuvuutta parantavia toimenpiteitä Turun alueen yrityksille. Hankkeen aikana olemme mm. tehneet digitaalisen markkinoinnin suunnitelmia, suunnitelleet asiakaslähtöisiä palvelupolkuja ja valinneet yrityksille parhaita työkaluja tuottavuuden parantamiseksi.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!