Palvelut

Neuvonta ja koulutus

Tutkimuksen ja oman opetustoimemme ohella haluamme tarjota osaamistamme myös yrityksille. Neuvonta- ja koulutuspalvelujen laadun takaavat Turun yliopisto ja Turun ammattikorkeakoulu.

Tutkimukset

Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tiedonkeruu- ja tutkimuspalveluja. Meidän kauttamme käytössäsi on kaikkien Turun ammattikorkeakoulujen asiantuntemus.

Testaus ja käytettävyys

Tarjoamme yhteistyössä Turun yliopiston WIUX-laboratorion kanssa laadukkaita käytettävyystutkimuspalveluita.

Web-kehitys

Etsimme yrityksesi toimintaan ja imagoon sopivat vaihtoehdot ja toteutamme erinäisiä web-sivustokokonaisuuksia joko itsenäisesti tai yhteistyössä asiakkaan nykyisen toimittajan kanssa.

Apua ongelmaan

Onko sinulla mielessä jo joku osa-alue, mitä haluaisit lähteä kehittämään yrityksessäsi? Suurennuslasin alta löydät alkukartoituskyselyn, jonka täyttämällä pääsemme nopeasti alkuun yhteisellä kehityspolulla. Painamalla tästä kentästä voit avata erillisen kyselylomakkeen, joka auttaa sinut alkuun.

Tästä pääset apua ongelmaan lomakkeeseen, lomake vaatii käyttäjätunnuksen luonnin, jos et ole luonut käyttäjää valitse kohta "Uusi käyttäjä".

Apua opiskelija-rekrytointiin

Virtaa-palvelun kautta voit löytää yritykseesi sopivan harjoittelijan tai opinnäytetyön tekijän Turun ammattikorkeakoulusta tai Turun yliopistosta. Painamalla tästä kentästä voit avata erillisen kyselylomakkeen, joka auttaa sinut alkuun.

Tästä pääset opiskelijarekrytointilomakkeeseen, lomake vaatii käyttäjätunnuksen luonnin, jos et ole luonut käyttäjää valitse kohta "Uusi käyttäjä".