Mitä tarjoamme?

Virtaa on palvelu, joka kannustaa Turun alueen mikro- ja pk-yrityksia kehittämään omia digitaalisia ratkaisuja tuottavammaksi. Palvelu tuo yhteen IT-alan yritykset, opiskelijat ja palvelujen digitalisointia kaipaavat yritykset.

Esimerkkejä Yritysprojekteista

 • Sanapata

  Sanapata tarjoaa ratkaisuja some- ja verkkoviestinnän sisällöntuotantoon. Sanapata halusi laajentaa osaamistaan some-markkinoinnin analytiikka- ja analyysipuolella.  Inside the Box -hankkeessa Sanapadalle perustettiin projekti, jonka tavoitteena oli muodostaa loppukäyttäjien osallistamisen mittaristo sekä uusi itseään kehittävä laatumalli viestintästrategian suunnitteluun.
  Lue lisää projektista klikkaamalla tästä.
 • Länsimoottori

  Länsimoottori on Pöytyän Riihikoskella toimiva autoliike, joka tarjoaa asiakkailleen käytettyjä autoja eri koko ja hintaluokista. Inside the Box -hankkeessa Länsimoottorille löytyi kehityskohde verkkosivujen uusimisesta ja some-markkinoinnista.
  Lue lisää projektista klikkaamalla tästä.
 • Maskun talotekniikkatiimi

  Maskun Talotekniikkatiimi Oy on LVV-urakointiin erikoistunut yritys, joka suorittaa asennuksia kaiken tyyppisiin ja kokoisiin kohteisiin Lounais-Suomen alueella. Yritys toimii LVV-urakoitsijana uudisrakentamisen ja saneerauksen vaativissa kohteissa, mutta tekee myös pienempien kohteiden LVI-asennuksia. Lue lisää projektista:
  Lue lisää projektista klikkaamalla tästä.
 • Pookin salaatinkastikkeet

  Pookin Herkkutehdas on varsinais-suomalainen, Uudestakaupungista käsin toimiva elintarvikealan yritys, joka tuottaa laadukkaita elintarvikkeita jälleenmyyntiverkostolle. Pookin Herkkutehtaan tuotteisiin kuuluvat mm. Pookin salaatinkastike ja Pookin perinteinen kinuski.
  Lue lisää projektista klikkaamalla tästä.

Virtaa-takuu!