Info

IT-yrityksille:

Virtaa-palvelu on Turun ammattikorkeakoulun ja Turun yliopiston Inside the Box -tutkimushankkeen osana syntynyt verkkosivusto, joka tarjoaa IT-yrityksille paikan ja tavan verkostoitua osaksi korkeakoulujen kanssa tehtävää yritysyhteistyötä. Korkeakoulut tutkivat työn tekemistä, digitalisaatiota ja näiden tehostamiskeinoja monien, usein paikallisten, pk-yritysten kanssa tarjoten näille mm. kehityssuunnitelmia, tutkimusta ja prosessikuvauksia.

Korkeakoulujen tarjonta yrityksiä kohtaan on luonteeltaan useimmiten kertaluonteista, lyhyen ajanjakson aikana tapahtuvia projekteja. Tutkimushankkeemme tarkoituksena on näyttää yrityksille seuraavat askeleet digitalisaatiossa ja löytää heille luotettavia pitkäaikasia kumppaneita, jotka ottavat asiakkaiden tarpeet huomioon.

Kumppanuus korkeakoulujen kanssa on hyödyllistä IT-yrityksille monella tapaa, ja näillä on pääsy viimeisimmän tiedon äärelle sekä tehtyjen tutkimusten ja tutkimushankkeiden tulosten kautta että saamalla käyttöönsä korkeakoulujen huippuosaajia; osaavia ja innokkaita opiskelijoita. Loppuvaiheen opiskelijat ovat alansa huippuja ja yhdessä IT-yritysten ja korkeakoulujen koordinoinnissa he pääsevät vielä osana opintojaan konkreettisten, oikean työelämän haasteiden pariin näkemään sen empiirisesti mitä he jo teoriassa osaavat. Kumppanuus voi tuoda siis vielä pikaväylää pitkin oikeat osaajat juuri sinulle!

Korkeakouluyhteistyö on myös merkki halusta kehittää alueen yrittäjyyttä ja IT-yritykset saavatkin näkyvyyttä yhteiskuntavastuun kantavina tahoina, jotka ovat mukana kehittämässä aluetta.

Miten lähteä mukaan korkeakouluyhteistyöhön? Se on helppoa. Täytä Virtaa-palvelun sivuilla sinun ja yrityksesi tiedot IT-yrityksille -välilehdellä ja olemme sinuun pian yhteydessä.

PK-yrittäjille:

Tarvitsetko tukea ja turvaa digitalisaation kehittämiseen yrityksessäsi? Virtaa-palvelu on juuri sinulle! Virtaa-palvelu on Turun ammattkorkeakoulun ja Turun yliopiston Inside the Box -tutkimushankkeen osana syntynyt verkkosivusto, joka tähtää pk-yritysten digitalisaation kautta tapahtuvaan yritysten kehittämiseen.

Korkeakoulut toimivat puolueettomina asiantuntijoina, joilla löytyy halua ja osaamista yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Kehittäminen voi tarkoittaa montaa eri asiaa, kuten esimerkiksi toiminnan kasvattamista, uusien työtapojen ja työkalujen haltuunottamista tai vaikkapa uusien tahojen osallistamista yrityksen arkeen. Tehokkuus ei tarkoita yksinomaan työntekijöiden määrän vähentämistä vaan esimerkiksi työhyvinvoinnin paranemista ja työn mielekkäämpää tekemistä, kun digitalisaatio ja IT tukevat rutiininomaisia työtehtäviä. Me haluamme kuulla sinun tarpeesi ja ottaa ne huomioon.

Virtaa-palvelun avulla löydämme yrityksesi kehityskohdat ja etsimme sille sopivimmat tekijät. Virtaa-palvelu etsii ja kerryttää myös IT-toimijoita, jotka haluavat tehdä pitkäaikaista ja rakentavaa yhteistyötä yritysten kanssa. Tekijöitä löytyy myös korkeakouluista ja opiskelijoiden joukosta voi löytyä se puuttuva palanen, jolla sinunkin yrityksesi lähtee uusille urille.

Me korkeakoulut olemme tehneet tutkimustyötä pitkään ja haluamme tuoda tutkimustemme tulokset yritysten käyttöön helposti ja nopeasti. Olemme sitoutuneita löytämään yrityskohtaiset kehitysaskeleet ja seuraamaan, että niitä seuraamalla yritykset löytävät uusia tapoja tehdä työnsä.

Oli kyse sitten tehokkuuden tavoittelusta tai kiinnostuksesta digitalisaatioon, kannattaa ottaa yhteys. Kirjautumalla Virtaa-palveluun et sitoudu vielä muuhun kuin kuulemaan meistä lisää. Löydät sivuilta myös alkukartoituskyselyn, jonka täyttämällä pääsemme nopeasti alkuun yhteisellä kehityspolulla. Jos sinusta tuntuu ettet tiedä tarkalleen mikä sinun ja yrityksesi tarve on, täytä yhteydenottolomake ja lähdetään selvittämään asiaa.